Az antik bútorkereskedő, aki allergia elleni készítményekben is képben van

Barátnőm antik bútorkereskedés tulajdonosa. Munkája a szenvedélye, szereti a régi, értékes dolgokat, lakását is kizárólag antik bútorokkal rendezte be. Nagyon jó ízlése van, és bár az én lakásom nem ilyen stílusú, mégis gyakran kérek tőle lakberendezési tanácsokat. Az üzlet az én munkahelyemhez is közel van, így gyakran össze szoktunk futni ebédszünetben. Legutóbb idő híján nem ebédeltünk, csak egy kávét ittunk meg. Közben sajnos folyamatosan tüsszögtem, mert megint előjött az allergiám. Nem igazán vált be eddig semmilyen gyógyszer, de a barátnőm javasolt egy készítményt, melyet a Prevenció Patika webshopjából, a www.prevenciopatika.hu-ról szerzett be.

Elköszöntünk kávézás után, de kértem, hogy üzenetben küldje már át a linket, hogy én is megnézhessem, amiről beszélt. Nemsokára jelzett is a telefon és megkaptam a https://prevenciopatika.hu/183-allergia-elleni-keszitmenyek linket. Rögtön rá is kattintottam. Olyan készítményeket dobott fel a kínálat, melyet allergiás panaszok esetén alkalmazhatunk. Volt köztük olyan, melyet én is próbáltam már, viszont, amit a barátnőm javasolt, azzal még nem találkoztam. Egyébként bőr-, orr-, és szempanaszok kezelésére is találhatunk itt termékeket, attól függően, hogy milyen problémánk van.

De nemcsak allergiás panaszokra, hanem sok más egyéb problémára való készítményt találunk meg a kínálatban. Barátnőm ajánlotta, hogy mindig nézzem meg a Mesébe illő ajánlatok menüpontot is, ha itt vásárolok, mert itt sok olyan termék van, melyhez nagyon kedvező árakon juthatok hozzá. Vannak itt havi akciós árucikkek, lejárat közeli termékek, és olyan készítmények is, melyekhez akkor juthatunk hozzá jutányos áron, ha többet veszünk belőlük.

Ami nagyon tetszett még a honlapon az az, hogy szakemberektől, orvosoktól, gyógyszerészektől kérhetünk tanácsot bármely egészségügyi panaszt, illetve bármely, a webshopban kapható terméket illetően. Ehhez nem kell mást tennünk, mint kitölteni a honlapon található űrlapot. Kérdésünkre hamarosan választ fogunk kapni.

Ha többet vásárolunk, megspórolhatjuk a szállítás költségét

Egyébként az árak kedvezőek, és megéri egyszerre több terméket választani, mert a szállítási költség megrendelésünk összegének növekedésével egyre csökken. 14.000.- Ft rendelés felett már nem is kell a szállításért fizetni. Csomagunkat a GLS futárszolgálat hozza megadott címre vagy kiválasztott csomagpontra, amelyik kényelmesebb. De személyes átvétel is biztosított.  

Fizetni is sokféleképpen lehet. Szeretem, amikor egy webáruházban ilyen változatosak a szállítási és fizetési lehetőségek, mert mindig sikerül megtalálni számomra a legkényelmesebb módokat. Személyes átvételkor, utánvéttel, vagy banki rendszeren keresztül, online is rendezhetjük megrendelésünk végösszegét. Utánvét esetén a futároknál bankkártyával is fizethetünk.

Egészségpénztári számlára is lehet terhelni a költségeket, ám ez nem közvetlenül működik. Ebben az esetben olyan számlát állítanak ki, melyet az egészségpénztárak elfogadnak és a számla alapján a költség utólagosan számolható el. A honlapon megtalálható azoknak az egészségpénztáraknak a felsorolása, melyek tagjaiként fizethetünk a megrendelt termékekért.

Kiválasztottam azt a készítményt, melyet barátnőm is ajánlott. A vásárlás gyorsan és gördülékenyen zajlott le, a webshop felülete nagyon felhasználóbarátnak bizonyult. Én általában munkahelyi címre szoktam kérni a megrendeléseimet, mert úgyis mindig az irodában vagyok és a futárnál, utánvéttel szeretek fizetni. Most is ezeket a módokat választottam ki.

Csomagom néhány napon belül megérkezett. A kiválasztott allergia elleni szer nagyon jónak bizonyult, már pár nap használat után éreztem jótékony hatását. Ezért én is tovább küldtem a https://prevenciopatika.hu/183-allergia-elleni-keszitmenyek linket húgomnak, aki szintén sokszor küzd allergiás panaszokkal. Nagyon melegen ajánlottam neki, hogy próbálja ki. Természetesen arra is felhívtam figyelmét, hogy nézzen körül a Prevenció Patika termékei között, mert sok hatásos gyógyszert, vitamint, étrend-kiegészítőt és egyéb más készítményt találhat kiváló árakon.