Antik bútorokkal teli lakásban lett csőtörésem

Még a drága nagymamámtól örököltem egy régi nagypolgári lakást, amelynek minden bútora, berendezése antik darab. Tudom, nagyon nem a mai kor ízlésének felel meg, de én nem foglalkozom vele, hiszen engem személyes emlékek fűznek ezekhez a tárgyakhoz, és az ízlésem is hasonló. Lehet gondolni, hogy mennyire megijedtem, mikor egyik reggel arra mentem ki a konyhába, hogy áll a víz. Tudtam, hogy ide víz szerelő kell, de sürgősen, úgyhogy fel is hívtam a korábban már jól bevált vizgazfutesszerelo24.hu – t. Ők egy olyan cég, amely többek között víz szereléssel is foglalkoznak, ráadásul igen magas szinten. Ez nem csoda, hiszen már több, mint három évtizede vannak a piacon.

Én külön szeretem bennük, hogy az elérhetőségük 24 órás. Hogy ez mit is jelent? Nos, nagyjából annyit, hogy ha este 11 órakor van a lakásunkban csőtörés, akkor is nyugodtan fel lehet őket hívni, hogy bejelentsük a problémát. Ha nagy a gond, akkor akár 1 óra alatt is ki tudnak jönni a lakásunkhoz, hogy segítsenek. Ha viszont nem sürgős a dolog, de szeretnénk velük felvenni a kapcsolatot, akkor lehet kérni visszahívást. Ehhez szükséges megadni a nevünket, telefonszámunkat és e-mail címünket az elérhetőség miatt, továbbá szükséges röviden megfogalmazni a visszahívás kérésének az okát, hogy a munkatársak nagyjából tudják, milyen ügyről is van szó.

Az is a weboldalukon olvasható, hogy a szolgáltatásaikat Budapesten és Pest megyén belül nyújtják, valamint nem csak magánszemélyeknek, hanem cégek és ipari létesítmények is igénybe vehetik a szolgáltatásaikat, ha arra van szükség. Továbbá köszönhetően a víz szerelő szaktudásának, valamint a kiterjedt kapcsolati hálójuknak nincs olyan probléma, amelyet eddig ne tudtak volna megoldani, illetve nincs olyan alkatrész, amelyet ne tudtak volna beszerezni. Mindenesetre szerintem ezt nagyon megnyugtató olvasni. Szerencsére újfent nagyon hamar ki tudtak jönni, és megállapították, hogy csőtörésem van. Hála istennek a helyzet még nem volt menthetetlen, így a nagymamám antik bútorainak nem lett baja. Már csak ezért is örök hálával tartozom nekik.