Antik bútorok is lehetnek akár az új székhelyünkön

Az antik bútoroknak mindig is volt egy különlegessége a szememben. Biztos vagyok benne, hogy azért, mert a nagymamámnak csak ilyenjei voltak. Tehát az én fejemben ezek a bútorok összekötődtek azzal a kellemes, hívogató képpel, amit egy nagyszülő lakása tud felidézni az emberben. Bár a saját lakásomban nem ilyen bútorok vannak, mindig jó dolog visszanézni ezekre az időkre.

Most pedig a cégemnek kellett egy helyet keresnem, ahol meg tudnám alapítani. Az interneten kezdtem neki a keresgélésnek és elsőként egy „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” felirat fogadott. Felkeltette az érdeklődésemet, így pedig rövid időn belül a Topcégalapítás nevű oldalra kerültem. Az „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” felirat kapcsán a leginkább az érdekelt, hogy mit jelent az ingyen része. Azt hittem elsőre, hogy ez átverés, de nemsokára megtudtam, hogy nincsen ebben semmi csalás.

A Topcégalapítás a cégünk alapítása mellett még székhelyet is biztosít nekünk. Ebben az esetben pedig, ahogy az „(új) Cégalapítás 16.900 Ft vagy INGYEN – ha székhelyet kér.” feliratban már feltüntették, teljesen költségmentes a cég alapítása. Ez pedig nagyszerű lehet egy olyan kezdő vállalkozó számára, mint én. De biztos vagyok benne, hogy mások is örülnek majd annak, hogy meg tudtak spórolni valamennyi pénzt. A végső érvem pedig az volt, hogy jobb, ha az ilyen ügyeket egy helyen tudjuk elintézni, a Topcégalapítás pedig minden eszközt biztosít ehhez.