Antik bútorkeresés közben jött a gond

Kevesen tudják rólam, hogy imádom az antik bútorokat. Teljesen odavagyok egy-egy akár kicsit elnyűttebb állapotban lévő bútorért, ami még akár 80-100 évvel ezelőttről maradt fenn. Éppen emiatt a múltkor is voltam egy antik bútorvásáron, mivel most éppen volt egy kis erre félretett pénzem. Egy nagypolgári lakásban volt a bútorvásár, és gyönyörű darabok voltak, elsősorban rokokó stílusú berendezések. Nézegettem épp, hogy melyiket vegyem meg az asztalok közül, amikor éreztem, hogy belenyilall a fájdalom a fogamba. Tudtam, hogy baj van, úgyhogy fel is kerestem a Fogorvos Budapestet, akiknél már jártam egyszer régebben, és nagyon beváltak.

Három éve történt, hogy gyökérkezelésre volt szükségem, mert be kell valljam őszintén, nem igazán törődtem a fogaimmal. Ekkor volt, hogy az egyik haverom kérdezte, hogy ismerem-e már a fogorvosbudapest.info oldalát. Csak azért, mert ők igazi profik, nem dolgoznak nagyon drágán, és ráadásul nagyon kedvesek is – mondta akkor a cimborám. Nem is kellett több, fel is kerestem akkor az oldalt, ahol rögtön láttam, hogy ők bizony egy nagyon igényes csapat, ugyanis már a honlap dizájnja is ezt sugározta. Egészen normális áron meg is csinálták a gyökérkezelésemet, és mindeközben végig türelmesek és segítőkészek maradtak, pedig velem aztán nem könnyű, ha bármiféle egészségügyi dologról van szó.

Szóval ebből a pozitív tapasztalatból indultam ki, amikor újra megkerestem őket a fogfájásommal. Persze előtte felnéztem a honlapra, hogy tisztában legyek a friss szolgáltatásokkal és árakkal, vagyis elsősorban a fogászati implantátum árak jelenlegi állásával, mivel tudtam, hogy erre lesz szükségem. Először a honlapon elérhető cikkeket néztem át, amik végigveszik, milyen problémák fordulhatnak elő a páciensekkel, és milyen kezelést tudnak ezekre adni. Így olvastam a fogpótlásról, a bölcsességfogakkal kapcsolatos problémákról, a fogkő-leszedésről, és a fogszuvasodásról. Ezek a cikkek azért is nagyon hasznosak, mert elolvasva őket kicsit képbe kerül az ember, hogy milyen probléma mire utalhat. Így már én is egyre inkább sejtettem, hogy implantátumra lesz szükségem a fogamban, vagyis be kell ültetni kis csavarokat a fogsoromba, amelyek külső menete a csontba megy, a belső menete pedig mindenféle “felépítményekhez” rögzül. A fogorvosbudapest.info csapata titán-ötvözetekből készült műgyökereket használ. Ezeket mind a honlapra írt rövid kis cikkből tudtam meg, amit megtaláltok a weboldal jobb szélén, ha kicsit lejjebb görgettek. És hogy mi a helyzet az árakkal?

Szerencsére örömmel láttam, hogy azok sem szálltak el teljesen, a fogászati implantátum árak például egészen kedvezőek szerintem. De az “áraink” menüpont alatt tényleg minden bevakozás díja megtalálható, beleértve a diagnosztikai vagy például a fogeltávolítással kapcsolatos beavatkozások költségeit. Így legalább nem történik meg az, ami sok másik fogászati rendelőben: hogy ott jössz rá, mennyit is kérnek el egy kezelésért. Bizony sok ilyen lehúzós rendelőről hallottam már barátaimtól. De szerencsére a Fogorvos Budapest egyáltalán nem ilyen, itt tényleg fontos az orvos és beteg közti kölcsönös bizalom.

fogászati implantátum árak

Ha titeket is érdekelnek a fogászati implantátum árak vagy bármi más fogászati kezelés, akkor nézzetek rá a fogorvosbudapest.info oldalra! Én nekem megint nagyon pozitív élményem volt velük, simán ment minden, és azóta is rendben vannak a fogaim.