FELHÍVÁS

A Budakeszi Vadaspark és az Erdőzúgás Magazin közös rajzpályázatot hirdet, az “Erdő – a minket körbevevő természeti környezet” címmel.

Három korcsoport rajzait, festményeit, grafikáit várjuk, az alkotások témája az erdő, erdei állataink, növényeink, az erdő élete:

– gyermek – 12 éves korig

– ifjúsági – 18 éves korig

– felnőtt

Díjak:

Gyermek és ifjúsági kategóriában a Budakeszi Vadaspark felajánlásából

  1. helyezés – egész osztálynak ingyenes belépő a Vadasparkba, szakvezetéssel együtt
  2. helyezés – 2 családi belépő, örökbefogadás
  3. helyezés – 1 családi belépő

Felnőtt kategóriában

  1. helyezés – éves vadasparki belépő
  2. helyezés – fél éves vadasparki belépő
  3. helyezés – családi belépő

Valamint az első helyezettek, rajzaikat poszter formátumban megkapják az Erdőzúgás Magazin jóvoltából, illetve az Erdő-öltő Kézműves Sarok felajánlásából egy-egy szabadon felhasználható ajándékkártyával gazdagodnak.

A rajzok mérete A/4-es lehet.

Beérkezési határidő: 2018. április 15.

A beérkezett munkákat online, Facebook-os közönségszavasára bocsájtjuk, a legnépszerűbb, legtöbb szavazatot kapó rajzok nyerik az adott korcsoport versenyét.

A rajzokat érkezési sorrendben, beszkennelve az Erdőzúgás Magazin Facebook oldalára töltjük fel, kategóriánként. Itt lehet szavazni is a beküldött alkotásokra, lájk vagy bármilyen “érzelemnyilvánítás” formájában, de a kommenteket és azok számát nem tudjuk figyelembe venni.

Az alábbi linkeken érhetőek el az alkotások, kategóriánként:

Gyermek kategória ITT TALÁLHATÓ

Ifjúsági kategória ITT TALÁLHATÓ

Felnőtt kategória ITT TALÁLHATÓ

A szavazás 2018. május 6-ig tart.

Az alkotásokból válogatott kiállítás megnyitójára és a pályázat eredményhirdetésére 2018. május 12 – én, szombaton 10.00 órakor kerül sor a Budakeszi Vadasparkban. A pályázóknak ezen a napon ingyenes belépést biztosítunk a vadasparkba, a kísérők térítés ellenében léphetnek be.

A műveket postai úton várjuk a Budakeszi Vadaspark levelezési címére:
Budakeszi Vadaspark Nonprofit Kft. 2092 Budakeszi, Pf.: 88

A fejenként egyetlen beküldhető pályamunka hátoldalára kérjük ráírni a mű címét, az alkotó nevét, korát és elérhetőségét (e-mail cím, telefonszám), iskoláskorúak esetében pedig az iskola nevét és az osztályt is.

rajzpályázat, Budakeszi Vadaspark, Erdőzúgás Magazin