A verseny idén is egy levelező és egy játékos, gyakorlati fordulóból áll.

Az írásbeli fordulóban 9 település 23 csapata versengett a döntőbe jutásért. Minden csapat lelkiismeretes, szép munkát adott le.

A döntőbe jutott csapatok, május 2-án, szerdán 10 órától mérhetik majd össze tudásukat a Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság, Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark (Szarvas, Anna-liget 1. szám alatt található) bemutatóhelyén. A verseny, a zsűrizés, az eredményhirdetés várhatóan 14 óráig tart majd. Kérjük a csapatokat, a regisztráció miatt, a verseny kezdete előtt legalább negyed órával megjelenni szíveskedjenek. Terepi, időjárásnak megfelelő viselet ajánlott, valamint az időtartam miatt hideg élelmet /szendvics/ valamint folyadékot a résztvevők hozzanak magukkal.
A döntő, külön felkészülést nem igényel, csak a csapattagok ügyességére, összedolgozására és jó megfigyelő készségére lesz szükség. A végső nyertesek értékes díjazásban fognak részesülni. A levelező fordulóban elért pontszámok a döntőben lenullázódnak, így minden csapat egyforma eséllyel indulhat a fődíjért.
A versennyel kapcsolatban bővebb információ, a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark elérhetőségein kérhető:
5540 Szarvas, Anna-liget 1.
GPS koordináták: 46º 51’29.39” É 20º 31’ 31.57” K
Telefon: +36 30 475 1789
E-mail: korosvolgy@kmnp.hu
A továbbjutók listája, a Körös-Maros Nemzeti Park oldalán található.
Ha tetszett, oszd meg másokkal is: