Április 20-21-ei időponttal kerül idén megrendezésre a VII. Felsőoktatási Vadászati Vetélkedő Rakonczai Péter Emlékverseny. Az idei tanévben a Soproni Egyetem közösen a Herman Ottó Szakkollégiummal vállalta a megtisztelő feladatot, hogy a versenyt megszervezze és lebonyolítsa.

A Gödöllői Vadászati Szakkollégium által 2002-ben életre hívott verseny célja, hogy lehetőséget teremtsen a felsőfokú tanintézmények részére, hogy egy országos vetélkedő során összemérjék hallgatóik szakmai tudását. A vetélkedő további célja a felsőoktatási intézmények közötti kapcsolatok szorosabbá fűzése és új kapcsolatok kiépítése.

A vetélkedő egyéni és csapat versenyszámokat egyaránt tartalmaz. Az idei verseny 17 feladatból áll. Elméleti és gyakorlati megmérettetésekből egyaránt nem lesz hiány!

A szervezők támogatókat keresnek a verseny gondtalan megrendezéséhez. Amennyiben az Önök cége, társasága, baráti köre anyagi illetve egyéb hozzájárulással tudná rendezvényüket támogatni, kérik, hogy az alábbi elérhetőségek bármelyikén szíveskedjenek velük felvenni a kapcsolatot!

Főbb támogatók felkerülnek a versenyre készített emlékpólókra, ami nemcsak a soproni, de a kaposvári, gödöllői, debreceni, állatorvosi egyetem diákjai között is hirdeti az erdő- és vadgazdálkodáshoz kapcsolódó vállalatok, intézmények, szakmai szervezetek és magánszemélyek nagylelkűségét és a szakma iránti elkötelezettségét!

A támogatásokat a Mészáros Károly Erdészeti Felsőoktatási Emlékalapítványon keresztül fogadják és kezelik.

 

Támogatásokat az alábbi címre várják:

Mészáros Károly Erdészeti Felsőoktatási Emlékalapítvány
Forint folyószámla száma: Sopron Bank 17600011-00249205-00200004
Közleményben: OFVV 2018

További információ:
Telefon: +36 30 623 2815
E-mail cím: eliastibor1@gmail.com

 

Venari necesse est”
„Vadászni pedig szükséges”

Prof. Dr. Kőhalmy Tamás (1936-2003)

Ha tetszett, oszd meg másokkal is: