Szereted a természetet és az állatokat? Üres perceidben azon kapod magad, hogy a papír szélére rajzolgatsz? Netalántán szoktál erdőt, állatokat, esetleg növényeket skiccelni? Ha igen, akkor kibontakoztathatod a tehetséged és megmutathatod a világnak briliáns művészi képességed, hiszen a Budakeszi Vadaspark az Erdőzúgás Magazinnal közösen rajzpályázatot indít „Erdő – a minket körülvevő természet” címmel.

 

A Budakeszi Vadaspark életében kiemelt szerepet kap a játszva tanítás a Magyarországon őshonos és a Kárpát-medencébe betelepült állatokkal kapcsolatosan, így az „Erdő – a minket körülvevő természet” rajzpályázat is kifejezetten az erdei állatokra, az erdőben található növényekre és az erdő életére fektet hangsúlyt.

A rajzpályázatra a jelentkezők küldhetnek A4-es formátumú rajzokat és festményeket, de akár grafikákat is. A lényeg, hogy a pályázók vagy egy meghatározó erdei élményt, vagy egy szívüknek kedves erdei állatot, növényt örökítsenek meg, amivel, még ha csak papíron is, de mégis közelebb hozhatják magukhoz a magyar erdők természeti kincseit.

A résztvevők három kategóriában jelentkezhetnek: 

  • Gyermek (12 éves korig)
  • Ifjúsági (18 éves korig)
  • Felnőtt (18 éves kortól)

A rajzpályázat menetrendje: 

  • Beküldési határidő: 2018. április 15.
  • A szavazás lezárása: 2018. május 6.
  • Eredményhirdetés: 2018. május 12.

További részletek a pályázatról: 

A pályázat részletes leírása IDE KATTINTVA olvasható!

 

rajzpályázat, Budakeszi Vadaspark, Erdőzúgás Magazin

Ha tetszett, oszd meg másokkal is: